Google Analytics

Met Google Analytics krijgen leerlingen/studenten meer inzicht waar klanten vandaan komen, waar ze op hun website en webshop rondkijken en wat ze uiteindelijk beslissen – wel of niet iets kopen

Meten is weten

Omdat weten waar bezoekers, van een website en/of webshop, vandaan komen belangrijk is, moeten leerlingen/studenten dit dus meten.
Binnen het programma E-commerce Op School, leren ze Google Analytics te gebruiken. Onderdeel daarvan is het installeren van een plugin in WordPress. Zo kunnen leerlingen/studenten direct inzicht krijgen in de herkomst van het verkeer op hun website. Zo leren ze op basis van die informatie hun aanpak verder af te stemmen.

Proefles aanvragen

Ben je docent(e) en wil je een keer een proefles kado geven aan jouw leerlingen/studenten? Neem dan nu contact op met ons! Dat kan eenvoudig door te bellen naar tel. 085-8000223, te mailen naar sales@eurobizz.eu of een Whatsapp sturen.