Online Marketing

Online marketing is net als offline marketing een kwestie van je doelgroep bereiken en raken met je boodschap. Bij online marketing leren leerlingen/studenten hoe je met online tools kunt werken om je marketingplan vorm te geven en uit te voeren.

Leerlingen/studenten leren hoe ze aan de slag kunnen gaan met de mogelijkheden van Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM), Content Marketing, Affiliate Marketing en Email Marketing. Ook hierbij leren ze na te denken over hoe ze hun huisstijl ontwerpen en deze vormgeven in online marketing. Net zo belangrijk is, dat leerlingen/studenten begrippen leren kennen als opt in en opt out bij email marketing.

Affiliate marketing

Een van de online marketing mogelijkheden waar leerlingen/studenten mee gaan oefenen is Affiliate Marketing. Dit is gebaseerd op het delen van inkomsten. Ze leren hoe je de verkoop van producten kunt verhogen je promotors financiële prikkels bieden. Zij krijgen dan een betaling voor elke koper die ze voor hun product hebben aangebracht. Het is een win-win scenario voor zowel de producteigenaar als de promotor (de Affiliate marketeer).

Proefles aanvragen

Ben je docent(e) en wil je een keer een proefles kado geven aan jouw leerlingen/studenten? Neem dan nu contact op met ons! Dat kan eenvoudig door te bellen naar tel. 085-8000223. Mailen kan natuurlijk ook via sales@eurobizz.eu of of een Whatsapp sturen.